Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva er konsekvensen av børsfallet?

Finansekspert Peter Warren svarer deg nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo Børs har hatt nok en skrekkdag. Hittil i år har verdiene av aksjene her gått ned over 15 prosent, og der er fare for at nedturen vil fortsette i tida framover. Situasjonen er blitt beskrevet som \'krakklignende\'.

Stein Erik Hagen hadde i går tapt 6 milliarder hittil i år, skriver E24. I dag så han ut til å tape en halv milliard til.  John Fredriksen tapte 1,3 milliarder i går. Han lå an til å tape ytterligere en milliard i dag.

Om de fleste av oss ikke taper milliarder på børsfallet kan det få følger for småsparerene også. Hvorfor skjer dette? Hva er konsekvensen? Kan vi regne med at det trenden snart vil snu?

I kveld svarer Peter Warren, finansekspert og investeringsdirektør i finanskonsernet Warren Wicklund, på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere .

Du kan sende inn dine spørsmål allerde nå.

SVARER DEG: Peter Warren svarer på dine spørsmål om den elendige starten Oslo Børs har hatt hittil i år. Foto: ARNE HOEM
SVARER DEG: Peter Warren svarer på dine spørsmål om den elendige starten Oslo Børs har hatt hittil i år. Foto: ARNE HOEM Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media