- Hva faen, er det bajs her?

Svenske badegjester om mulig E.coli i badevannet.

E. COLI: På grunn av onsdagens heftige regnvær fraråder Oslo kommune til å bade i indre Oslofjord. De fleste holdt seg på brygga på Sørenga, men noen hoppet i vannet. Reporter: Henning Lillegård. Reporter/video: Mariann Habbestad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oslo kommune gikk torsdag formiddag ut og frarådet bading i Indre Oslofjord på grunn av E. coli-fare etter gårsdagens regnvær. Frykten er at de store vannmengdene som regnet ned over Oslo-området kan ha ført til at overløp fra kloakksystemet fant veien ut i sjøen.

På den populære bedeplassen Sørenga i Oslo treffer vi tre svensker.

- Om vi har hørt om E. coli, nei vi er svensker, så det har vi ikke fått med oss, sier Timothy Sjøberg (25), Joakim Bruun (28) og Oliver Lidmalm (23) til Dagbladet.

- Vet dere hva E. coli-bakterier er?

- Nei, sier Timothy.

- Det er lort, sier Oliver Lidmalm.

- Det er jævlig ekkelt. Ikke noe man vil bade i. Vi visste ingenting før du sier at vi bader i bajs. Å faen, sier de til Dagbladet.

- Blir dere skremt?

- Nei, det blir jeg ikke, men kanskje jeg burde bli det. Kan vi få infeksjon, ja da kan vi vel ikke jobbe i kveld. Nei, nå må vi dusje oss skikkelig, sier de tre mennene.

Må dusje ekstra godt

De tre mennene plasket rundt i havnebassenget med hvert sitt surfebrett, og selv om de mestret det ganske bra, havnet de noen ganger i vannet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer