Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva feiler kong Harald?

Er kong Harald alvorlig syk?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se og Hør stiller i dagens utgave spørsmålet, med bakgrunn i henvendelser ukebladet har fått fra leserne. Men Slottet benekter at Kongen er syk.

I en drøy måned har ukebladet ofte blitt kontaktet av nordmenn som er bekymret for kong Haralds helse. Men det nærmeste ukebladet kommer en forklaring, er verkebyllen på venstre kinn som Kongen fikk fjernet for ett år siden.

Kabinettsekretær Magne Hagen brukte deler av sin siste arbeidsdag sist mandag til å forklare Se og Hør at Kongen har vært forkjølet et par uker, men ellers er frisk.

Uheldig med operasjon

Hagen har imidlertid en forklaring på hvorfor mange synes kong Harald ser litt sliten og uopplagt ut;

- En av grunnene tror jeg er dette kinnet hans som på bilder og på fjernsyn ser mye mer dramatisk ut enn det gjør i virkeligheten.

Men Kongen er tydeligvis ikke forfengelig nok til å få gjort om igjen operasjonen som har etterlatt hans venstre kinn i en så sørgelig forfatning.

HENGER: Venstre kinn henger etter at kong Harald fikk operert vekk en byll i desember -98, men ellers er Kongen frisk, bekrefter Slottet til Se og Hør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!