Hva gjør den «mystiske» svarte gjenstanden mellom beina til Sara?

Massive spekulasjoner på nettet etter direkte-tv-glipp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bloombergs Sara Eisen fikk erfare at direktesendt tv ikke er til å spøke med da hun gikk rett på lufta fra nyhetsdesken i den amerikanske finanskanalen.

I starten av klippet sitter hun og snakker med en mannsperson, mens en kollega blir intervjuet om finansnyhetene. Plutselig, og uten forvarsel, går kameramannen over til Sara Eisen, som på ingen måte er klar for å bli filmet.

Hun sitter nemlig med skjørtet trukket godt opp og fikler med en «mystisk» svart gjenstand mellom beina.

Sara tar seg imponerende raskt inn etter glippen og etter å ha rettet på skjørtet, smiler hun med all sin sjarme inn i kamera og forteller at hun har tekniske problemer før hun begynner å snakke om utviklingen i Spania.

Klippet av skjørteglippen og den store svarte gjenstanden har gått sin seiersgang på nettet, og Sara Eisen er blitt nedrent av spørsmål på Twitter om hva i alle dager den svarte gjenstanden kan være.

Selv har ikke Sara besvart på de utallige spørsmålene, men svaret på «mysteriet» er nok mindre spennende enn mange drømmer om. Så vidt vi kan forstå er det snakk om en mottaker for Saras trådløse mikrofon.

Spørsmålet som gjenstår er hvorfor hun har den mellom beina - oppunder skjørtet.

PS! Hvis du ikke får nok av Sara Eisens tabbe, kan du kanskje ha glede av denne GIFen.