Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva hadde du gjort hvis du lå under et tog?

Ikke gjør det «internetts største idiot» gjorde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når du ligger under et passerende tog har du to veier ut av uføret. Enten ligger du helt stille og venter til toget har passert, som nok er den beste løsningen. Eller så prøver du å komme deg ut i det lille tidsrommet mellom to hjul som dundrer forbi på skinnegangen.

I videoen øverst i denne saken, som dukket opp på nettet i går, får du se det andre alternativet bli testet ut.

Nøyaktig hvor videoen er tatt opp er usikkert, men utfra slangen til de to karene i videoen («dickered») kan det høres ut som de er fra Canada. Uansett hvor eller når videoen er tatt opp, får vi et dypt blikk ned i dumskapens totale mørke.

- Jeg kommer til å dø En mann som kalles Ray ligger altså på toglinjea, mens en kamerat filmer. Samtalen mellom de to kumpanene går omtrent som følger:

- Vi er faen meg dritings. Ray, du kommer til å dø, sier kameraten som filmer til stakkaren som ligger på toglinja.

- Jeg vet, jeg kommer til å dø, svarer stakkars Ray, som fortvilet forstår at toget er svært, svært langt.

- Jeg tror du kommer til å dø, du er under et jævla tog, sier kameraten som filmer, før han avslører at han kanskje ikke er den beste kompisen i verden og legger til «that's fucking awesome though».

Kamerat med lys idé Etter halvannet minutt med venting på at toget skal passere, uten å se noen ende på situasjonen, foreslår til slutt kameraten at Ray skal komme seg ut mellom to passerende hjul.

- Du kan prøve å rulle ut i åpningen mellom to hjul, foreslår kameraten, og får umiddelbart gehør hos Ray, som først kaster ut sekken sin, før han begynner å gjøre seg klar til å stupe ut fra skinnegangen.

Rays første forsøk blir imidlertid avbrutt av kameraten, som ser at det kommer til å gå galt, før Ray tar fullt ansvar selv og smyger seg ut i friheten mens kameraten roper «nei» gjenatte ganger.

- Baller av stål, men idiot Videoen av de to kumpanene har gått sin seiersgang på nettet det siste døgnet og flere har kommentert hvor dum man kan være og samtidig ha flaks.

- Jeg må innrømme, den fyren har baller av stål. Men, han er fortsatt en stor idiot - det var utrolig nærme! skriver en, mens en annen har begynt å tvile på Darwins naturlige seleksjon ved at det idiotiske stuntet faktisk lykkes.

Flere kommenterer også at flukten fra toglinjene kunne blitt en het kandidat til en Darwin Award, hvis det hadde gått galt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media