Hva har alle disse kjendisene felles?

De står alle på liste for Samfunnspartiet.

FØRT OPP: Triana Iglesias, Alex Rosén, Tone D. Aaberge og Aylar er blant kjendisene som er ført opp på Samfunnspartiets liste. Alle foto: Dagbladet
FØRT OPP: Triana Iglesias, Alex Rosén, Tone D. Aaberge og Aylar er blant kjendisene som er ført opp på Samfunnspartiets liste. Alle foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Valglista til det forholdsvis ukjente Samfunnspartiet er fylt av svært så kjente navn. I tillegg til seg selv og advokat Tor Erling Staff, som er medlem av partiet, har partileder Øystein Meier Johannessen ført opp Aylar Lie, Ole Paus, Brynjar Meling, Alex Rosén, Øystein Stray Spetalen, Bjarne Melgaard og Pushwagner, Kristoffer Joner, Triana Iglesias og Tone Damli Aaberge.

- Nei, jeg har ikke spurt dem. Men da vi var på showet til Anne Kath Hærland, sa Ole Paus at han var meget takknemlig for at han stod på vår liste, og at han skulle stemme på oss. Aylar satte vi på lista fordi hun var så hyggelig første gang jeg pratet med henne.

- Tror du de ønsker å stå på liste for dere?- Ja, vi har så god politikk at det går ikke an å være uenig med oss.

Ole Paus: - Du verden Men det er mulig at Johannessen bommer litt.

- Jeg har ikke vært på Anne Kath-show, jeg, så det er nok ikke sant alt de sier, sier Ole Paus, som ikke visste at han var satt opp.

- Du verden for et parti, sier han, når han får høre hvem andre som er ført opp.

- Men de står vel fritt til å sette opp hvem de vil, da. Jeg får bare gå rundt og være på den listen da, det er ikke noe annet å gjøre ved det, sier Ole Paus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer