Hva har du under dressen, Bush?

Hadde George W. Bush en skjult radiomottaker på seg under den første debatten med John Kerry?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et bilde av Bush med en kul under dressjakka, har utløst disse spekulasjonene. En egen nettside, isbushwired.com, er allerede opprettet. Spekulasjonene og konspirasjonsteoriene florerer på Internett.

Avvises

Valgkampmedarbeiderne til president Bush har avvist temaet og hevder at det hele bare er «latterlige spekulasjoner fra konspirasjonsgalninger», skriver NTB.

-  Troverdige nyhetsformidlere har tatt en seriøs titt på saken og bestemt seg for ikke å publisere den, sier Bush-kampanjens talsmann Scott Stanzel.

Tydelig utbuling

TV-bildene fra debatten i Miami, viser en tydelig utbuling mellom skulderbladene til den amerikanske presidenten mens han lener seg over talerstolen og ser mot debattlederen Jim Lehrer.

-  Presidenten er ikke kjent for å bruke ryggstøtte, og det er helt sikkert at han ikke var bevæpnet, skriver nettavisa salon.com.

Nettavisen spekulerer på om kulen under hans skreddersydde jakke var en gjemt radiomottaker som var koplet til en skjult propp i presidentens øre. På denne måten kunne en av Bushs medarbeidere i salen hjelpe ham med å svare på vanskelige spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer