Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva har skjedd med Ann-Mari (15)?

BERGEN (Dagbladet): Ann-Mari Seljeseth (15) fra Florø er meldt savnet siden sist fredag kveld. De siste som så henne var medelever fra ungdomsskolen. - Forsvinningen er en stor gåte for oss, sier lensmann Rolf Endestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ungdomsskolejenta var på fest i et privat hus på Krokane tidlig fredag kveld. Mellom kl 20.30 og 21 begynte vennene å bevege seg den en kilometer lange veien inn mot Florø sentrum.

- Da Ann-Mari forlot stedet var det bare to personer igjen der. Vi har avhørt dem og flere andre, men ingen har sett henne etter dette tidspunktet, sier lensmannen.

Ingen spor

I går søkte politiet med hunder i området fra huset på Krokane og inn til Florø sentrum, uten å finne spor etter den savnede jenta.

Hun beskrives som en livsglad jente som aldri tidligere er blitt borte fra hjemmet uten å ha gjort avtaler på forhånd.
I dag vil politiet igangsette et større søk med mannskaper fra Røde Kors hjelpekorps. På strekningen er det to forskjellige bruer å velge mellom for å komme over Kanalen. Hun bor selv i sentrum av Florø og går på Florø ungdomsskole.

Flere tips

I går ble jenta etterlyst gjennom radionyhetene til NRK Sogn og Fjordane og Vestlandsrevyen på NRK TV. Politiet fikk inn flere tips, men ingen som førte til konkrete funn.

- Vi arbeider utfra flere muligheter, men har ingen holdepunkter for hva som kan ha skjedd. Det har ikke vært aktuelt å be om bistand fra Kriminalpolitisentralen, men vi skal ha et møte tirsdag da vi også må diskutere den muligheten, sier Rolf Endestad.

Ann-Mari Seljeseth er 1,67 meter høy, har mørkt langt hår. Hun var ikledd en Adidas-bukse med orange striper, en grå jakke med glidlås og antakeligvis en svart boblevest utenpå. På føttene hadde hun gule og svarte Roots-sko.

SAVNET: Slik serAnn-Mari Seljeseth (15) ut. Hun har vært savnet siden fredag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media