Hva har skjedd med Sissel (45)?

Egersund-kvinnen har vært forsvunnet siden sist tirsdag. Politiet etterforsker saken som mulig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Egersund har satt alle tilgjengelige ressurser inn for å finne ut av hva som har skjedd med Sissel Karin Gugarden (45), som har vært forsvunnet i ni dager. De etterforsker nå saken som mulig drap etter at veska hennes ble funnet i sjøen i havna.

På vei til pub

Den 45-årige kvinnen var, sammen med samboeren og et vennepar, på vei til utestedet Corner Pub i 21.30-tida sist tirsdag, men Sissel ville innom ei venninne på veien og skulle dukke opp på puben seinere. Det gjorde hun ikke, og hun ringte aldri på hjemme hos venninnna.

Politiet etterlyser nå tips fra publikum, spesielt de som var på Corner Pub sist tirsdag. Puben var uvanlig full denne kvelden på grunn av overføringen av mesterligakampen mellom Manchester United og Lille.

Seint i ettermiddag har pubgjester fra den aktuelle kvelden meldt seg for politiet, men så langt har ikke dette ført til funn, opplyser operasjonsleder Einar Bråstad ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

- Vondt

- Uvissheten er det jeg sliter mest med. Det gjør så vondt ikke å vite hvor hun er, sier samboeren, Magne Larønningen (47), til VG.

Samboeren forteller at det har hendt at Sissel har vært borte i kortere perioder tidligere uten å si fra, og håper det er tilfellet også denne gangen.

- Jeg håper hun har stukket av for at jeg skal forstå hvor mye hun betyr for meg, sier Larønningen, som meldte Sissel savnet på torsdag.

Fant veska

Tirsdag denne uka fant politiet Sissels veske i havnebassenget i Egersund, bare noen hundre meter fra puben. Etter det VG kjenner til, skal lommeboka ha vært borte. Funnene styrker mistanken om at det kan ha skjedd noe kriminelt, og politiet har trappet opp etterforskningen.

Egersund-politiet har nå 20 etterforskere på saken, og har i dag søkt i indre del av havnebassenget med undervannskamera, sonar og dykkere. Politiet får hjelp i søket av mannskaper fra Brann- og redningsetaten, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Redningsselskapet, i tillegg til en rekke frivillige.

I morgen avgjør politiet om de skal fortsette søket.

SAVNET: Sissel Karin Gugarden (45).