Hva i all verden er det som flyr forbi?

Ble Obama hyllet av grønne menn?

MYSTISK: Er det en UFO, eller er det bare en fugl. Det kan være en drone, eller kanskje supermann. Diskusjonen er heftig. Forøvrig er det ingen som biter seg merke i skikkelsen som henger i lysmasta... Faksimile: CNN
MYSTISK: Er det en UFO, eller er det bare en fugl. Det kan være en drone, eller kanskje supermann. Diskusjonen er heftig. Forøvrig er det ingen som biter seg merke i skikkelsen som henger i lysmasta... Faksimile: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Var utenomjordiske tilstede da Barack Obama ble sverget inn som president i USA?

Vel, hvor enn kuriøst det høres ut, er dette en av de heteste nettdebattene i kjølvannet av innsvergelsen tirsdag takket være «noe» som ble fanget av live-kameraene til CNN under den storslåtte seremonien i Washington D. C.Flyr forbiPå et oversiktsbilde av folkehavet på National Mall, med Washington-monumentet i bakgrunnen, flyr noe forbi kameralinsene i en forrykende fart. Og tradisjonen tro er selvsagt bildene både uskarpe og vanskelige å tolke.

Videobildene - i alle mulige formater og tolkninger - har for lengst funnet veien til YouTube. Og der diskuteres det heftig hvorvidt det «bare er en fugl», eller noe helt annet og utenomjordisk. Krangler om fuglerObjektets vinkler, fart og bevegelse utelukker for noen fugleteorien, mens andre mener det nettopp beviser at det er en fugl.

Saken sprer seg som en farsott i bloggverdenen, men har også nådd de store kanalene som Fox News, Daily Mail, så vell som tvilsomme nyhetsformidlere som britiske The Sun (under den fiffige og StarWars-inspirerte tittelen «The Empire Strikes Barack».)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer