Hva i all verden er dette?

Kom gjennom hustaket med et brak. Og det er ikke fra et fly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det eldre ekteparet fra tettstedet Freehold i New Jersey ante fred og ingen fare da de plutselig hørte et brak ovenfra onsdag morgen. Da den hjemmeboende sønnen kom hjem fra jobb noen timer seinere, ble han fortalt av moren at noe hadde krasjet gjennom taket.

Inne på badet ble sønnen møtt av et hull i taket, ødelagte golvfliser - og et ukjent objekt som satt fast i veggen. Politiet ble ringt sporenstreks, og troppet opp og tok med seg den merkelige gjenstanden, som er på størrelse med en golfball, har en ru overflate og har et metallisk skimmer. Den er tyngre enn et vanlig metallobjekt på samme størrelse - den veier 370 gram, omtrent like mye som en suppeboks - og ingen vet hva det er.

- Aldri sett liknende

- Dette er uvanlig. Jeg har aldri sett noe liknende i hele min karriere, sier politimann Robert Brightman, som opplyser til AP at den steinaktige gjenstanden er sendt til et laboratorium for analyse.

- Vi håper å ha et svar på dette innen 72 timer, sier politimannen, som nekter å oppgi akkurat hvor «steinen» er blitt sendt.

De amerikanske føderale luftfartsmyndighetene, som har sendt etterforskere til åstedet, aner heller ikke hvor gjenstanden kommer fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer