- Hva i all verden har skjedd?

Bileieren meldte bilen sin stjålet i dag.

MELDT STJÅLET: Bileieren håper de savnede kommer 18-åringene kommer til rette. Da Dagbladet.no snakket med bileieren hadde han ikke fått beskjed om at bilen hans hadde kommet til rette. Foto: Johnny Olsen
MELDT STJÅLET: Bileieren håper de savnede kommer 18-åringene kommer til rette. Da Dagbladet.no snakket med bileieren hadde han ikke fått beskjed om at bilen hans hadde kommet til rette. Foto: Johnny Olsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet.no): - Det er jo et sjokk. Hva i all verden er det som har skjedd her?

Det er bileieren i 30-åra sin reaksjon da Dagbladet.no opplyser ham om at bilen hans er funnet på bunnen av Drammenselva ved kaien i byen.

- Jeg anmeldte bilen min som stjålet i dag, men den ble borte enten fredag kveld eller lørdag morgen, sier han.

Savnet 18-åringer
To personer på 18 år er savnet og politi, brannvesen og Røde Kors har satt igang en leteaksjon etter guttene. Ifølge dt.no ser politiet en sammenheng mellom de to hendelsene.

Avisa skriver at en tredje 18-åring tipset politiet om bilens beliggenhet. Han sitter nå i arresten.

- Ut fra opplysninger vi har fått, skal de to savnede 18-åringene ha vært i bilen da den gikk i elva, sier Marianne Mørch, operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt til dt.no.

Det er foreløpig ikke gjort noen funn.

- Helt uvirkelig
Bileieren trodde bilen hans var tauet vekk og at han ved feiltagelse hadde parkert ulovlig, men da han fikk negativt svar på dette anmeldte han bilen som stjålet til politiet.

Mannen hadde ikke blitt kontakta av politiet om saken da Dagbladet.no var i kontakt med ham i 19.30-tida i kveld. Nå håper han de to 18-åringene kommer til rette.

- Vi får håpe det ikke har skjedd dem noe eller noe. Dette er helt uvirkelig, sier mannen.

Søndre Buskerud politidistrikt innkaller til pressekonferanse klokka 21.00 i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer