Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva i alle dager driver han med her?

Naken tysker overrasket av Google Street View med en tilsynelatende livløs hund i oppkjørselen.

HMMM: Hva gjør en naken tysker i bagasjerommet på en Mercedes cabriolet? En teori er at han planlegger å smøre seg inn med oljen som kan sees ved siden av bilen, for så å løpe avgårde. Foto: SWNS
HMMM: Hva gjør en naken tysker i bagasjerommet på en Mercedes cabriolet? En teori er at han planlegger å smøre seg inn med oljen som kan sees ved siden av bilen, for så å løpe avgårde. Foto: SWNS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Google Street View gir deg mulighet til å vandre gatelangs uten å gå utenfor stuedøra. Googles prosjekt er imidlertid kontroversielt, siden mange blir tatt bilde av private øyeblikk - uten at de er klar over det.

I Tyskland har det vært spesielt vanskelig for Google å gjennomføre prosjektet. Tilslutt endte det med en løsning der man kan kreve å få huset sitt sladdet. I boligblokker holder det at én av beboerne krever dette, så blir hele blokka fjernet fra kartet.

En tysker valgte å ikke bli sladdet, i stedet er han nå smurt utover nettet i hva man må anta er et privat øyeblikk.

Det utrolige bildet viser tyskeren liggende naken i bagasjerommet på en Mercedes. Bildet som er tatt i Mannheim viser også en sovende/død hund og en sportsbag som flyter utover, mens den nakne mannen er på vei opp av bagasjerommet.

Hva som er bakgrunnen for mannens «tilstand» er naturligvis umulig å vite, men det stopper ikke spekulasjonene på nettet. En teori er at mannen rett og slett har sølt olje i bagasjerommet, og velger å vaske bilen naken for ikke å ødelegge klærne sine.

En annen teori er at den nakne mannen skal leke «Catch the Naked Greased Up Deaf Guy», kjent fra TV-serien Familiy Guy.

250 000 tyskere har valgt å sladde huset sitt i Google Street View. Så langt har Google invadert 20 tyske byer. Bildet av den nakne tyskeren i bagasjerommet er fjernet fra tjenesten og er under vurdering.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!