TikTok-stjerne går viralt

- Hva i helvete er dette?

Stranda i badebyen Weston-super-Mare i England falt ikke i smak hos den amerikanske TikTok-stjerna.

HØSTER KRITIKK: Stranda i kystbyen Weston-super-Mare i Somerset i England høster kritikk av TikTok-stjerna fra USA. Foto: Skjermdump / TikTok
HØSTER KRITIKK: Stranda i kystbyen Weston-super-Mare i Somerset i England høster kritikk av TikTok-stjerna fra USA. Foto: Skjermdump / TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en serie videoer, lastet opp på videodelingstjenesten TikTok, er ikke amerikaneren Nick Alexander nådig i sin dom over stranda i kystbyen Weston-super-Mare i Somerset i England.

Alexander, som regelmessig publiserer videoer om sine opplevelser som amerikaner i Storbritannia, har nå høstet over 100 000 visninger på én av videoene.

- Forferdelig

Ledsaget av klipp av amerikaneren som vasser gjennom gjørmeaktig sand ved lavvann på den britiske stranda, er han svært kritisk til omgivelsene:

- Jeg vet ikke hvem som bestemte at dette kalles en strand, men hvor jeg kommer fra ser ikke strender slik ut, sier Alexander.

I en annen video legger han til:

- I dag forsøkte jeg å svømme på en britisk strand og det fungerte ikke særlig bra, sier han ifølge The Independent.

- Dette er bare forferdelig. Hva i helvete er dette?

SINNE: Flere reagerer kraftig på en ny TikTok-trend der piggrokker blir kilt. Video: TikTok/Dagbladet. Reporter Julie Tran Vis mer

Lavvann

Kystbyen Weston-super-Mare er kjent for sine sandstrender, og ved flere av strendene kan det bli drøye halvannen kilometer fra strandlinjen til vannet ved lavvann.

Nick Alexander, som tidligere var bosatt i Miami, klagde over at vannet «var 30 kilometer unna», ledsaget av en bildetekst som lød: «Noen må ta meg med til en ekte britisk strand».

Han skal imidlertid ha foreslått at kystbyen kan løse tidevannsproblematikken sin ved å «bygge en liten sti helt ned til vannet for når lavvannet kommer».

- En liten bru av noe slag, sier han i TikTok-videoen.

Flere TikTok-brukere skal ifølge The Independent ha vært raske med å forsvare landets strender:

- Du dro til feil strand, jeg lover at ikke alle er som den, lød det fra én av brukerne ifølge avisa.

Det er ikke bare bare å ta seg en joggetur på stranda, særlig ikke når man har med seg dyr. Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

Verdens beste

I en kåring fra 2018, gjennomført av Tripadvisor, ble imidlertid en britisk strand kåret til verdens fineste strand.

Stranden, med navn Grace Bay-stranda, var riktignok ikke i Weston-super-Mare, men rettere sagt på øya Providenciales, med tilknytning til Turks- og Caicosøyene.

Øygruppen ligger i Vestindia, litt øst for Cuba og tilhører Storbritannia.

Med sine hvite strender, klare vann og vakre korallrev, skal strendene på øya Providenciales - og ikke minst den to mil lange Grace Bay Beach - være svært populære.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer