Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hva kan dette være?

Mary Jo (44) hevder hun har sett Jesus i strykejernet sitt.

JESUS?: Mary Jo Coady (44) og døtrene er overbevist om at brennmerket på undersiden av strykejernet deres er Jesu måte å vise at han lytter. Foto: Ap/Scanpix
JESUS?: Mary Jo Coady (44) og døtrene er overbevist om at brennmerket på undersiden av strykejernet deres er Jesu måte å vise at han lytter. Foto: Ap/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Amerikanske Mary Jo Coady (44) har bokstavelig talt sett Jesus - i strykejernet sitt.

Den utrolige historien om den katolsk oppdratte kvinnen fra Massachusetts går nå verden rundt.

44-åringen har akkurat skilt seg fra ektemannen sin, fått redusert arbeidstida i sekretærstillingen sin og flyttet fra et hus hun eide og inn i en leid leilighet med sine to døtre.

Men tross all motgangen ser Mary Jo Coady likevel lyst på livet, etter at hun fant flekken hun mener er Jesus på strykejernet sitt.

Coady hevder bildet er en forsikring fra Jesus om at «livet kommer til å bli bra», og at dette er hans måte å vise at han lytter på.

- Jeg ser øynene hans, nesen hans, hele ansiktet, og jeg sa «det er Jesus som ser på oss», sier Coady til lokalavisa Eagle Tribune.

Legger Jesus i skapet
Ifølge Fox News oppdaget Coady bildet da hun gikk inn på datterens rom forrige søndag.

Det brune merket på undersiden av strykejernet kan se ut som en mann med langt hår.

Begge Coadys døtre, som er i college-alder, er enige i at det brune merket likner på Jesus, skriver Fox News.

Dette er ikke første gang folk hevder å ha sett Jesus i hverdagsobjekter. I 2005 ble en korsfestet Jesus sett i en sky på himmelen.

I april fikk en kvinne i South Caroline mye oppmerksomhet på grunn av en brødskive med et ansikt som kunne likne på Jesus. Et par i Ohio påsto i 2006 at de hadde «funnet Jesus» i en pannekake, og en kvinne fra Milwaukee påsto hun så ham i et tre i 2002, skriver Eagle Tribune.

Coady sier til lokalavisa at hun håper hennes historie vil inspirere andre. Hun planlegger nå å oppbevare strykejernet i skapet og heller kjøpe et nytt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media