- Hva mer trenger vi for å pågripe min sønns morder?

Hvit politimann skjøt 18-åringen med seks skudd, ifølge obduksjonsrapport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Familien til Michael Brown (18), som forrige helg ble skutt og drept i Ferguson i Missouri, holder i ettermiddag pressekonferanse.

Drapet på afroamerikanske Brown, utført av en hvit politimann, har utløst voldsomme opptøyer i forstaden til storbyen St. Louis, det er innført unntakstilstand og portforbud, og heimevernet (nasjonalgarden) er innkalt for å opprettholde ro og orden.

Skutt seks ganger Som følge av en obduksjon i privat regi er det kommet fram at 18-årige Brown ble skutt seks ganger under konfrontasjonen med politimannen. To av skuddene traff ham i hodet, de fire andre i armen, og ble ifølge den foreløpige rapporten ble de avfyrt forfra.

Pressekonferansen holdes i forbindelse med obduksjonen, i ei lokal kirke i Ferguson. Til stede er legene Michael Baden og Shawn Parcels. Baden er tidligere sjefrettsmedisiner i New York.

- Den foreløpige rapporten viser at vitneutsagnene er sanne. Han ble skutt midt på dagen, mens han hadde hendene i været, sier familiens advokat Benjamin Crump på pressekonferansen.

- Moren sier: «Hva mer trenger vi for å pågripe min sønns morder?», sier Crump - til applaus fra tilhørere i kirka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer