- Hva skal vi gjøre nå, liksom?

Dum Dum Boys fikk hedersprisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet.no): Så var det deres tur. Dum Dum Boys stakk av med selveste hedersprisen under Spellemannsgallaen i Oslo Spektrum i kveld. Den kunne en stolt trommis Sola Jonsen, gitarist Kjartan Kristiansen og bassist Aslak Dørum motta fra kulturminister Trond Giske.

Bandet manglet vokalist Prepple for å være fulltallige i Spektrum. Han er i Afrika og jobber med sitt første soloalbum, kunne bandkompisene avsløre.

- Vi får se om det blir noe av den plata. Prepple er ikke den beste til å avslutte prosjektene han starter på, sier Kristiansen.

Dum Dum Boys er ingen noviser i Spellemann-sammenheng. De har fått tre ordinære priser og en «Årets Spellemann» tidligere. At de nå mottar hedersprisen for sin lange tjeneste på norske rockescener, synes de er stas.

- Sæverud, Erik Bye, Åge Aleksandersen. Det er et fint selskap vi er havnet i. Selv om det kanskje er litt tidlig? sier Sola Jonsen.

- Hva skal vi gjøre nå, liksom?

På spørsmål om hedersprisen er et tegn på at rockerne begynner å bli gamle, parerer kristiansen slik:

- Det er på alle andre måter vi merker at vi blir eldre. Men jeg kan ikke fortelle deg hvilke, uten å mptte ta livet av deg etterpå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer