Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hva skal vi gjøre nå, liksom?

Dum Dum Boys fikk hedersprisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet.no): Så var det deres tur. Dum Dum Boys stakk av med selveste hedersprisen under Spellemannsgallaen i Oslo Spektrum i kveld. Den kunne en stolt trommis Sola Jonsen, gitarist Kjartan Kristiansen og bassist Aslak Dørum motta fra kulturminister Trond Giske.

Bandet manglet vokalist Prepple for å være fulltallige i Spektrum. Han er i Afrika og jobber med sitt første soloalbum, kunne bandkompisene avsløre.

- Vi får se om det blir noe av den plata. Prepple er ikke den beste til å avslutte prosjektene han starter på, sier Kristiansen.

Dum Dum Boys er ingen noviser i Spellemann-sammenheng. De har fått tre ordinære priser og en «Årets Spellemann» tidligere. At de nå mottar hedersprisen for sin lange tjeneste på norske rockescener, synes de er stas.

- Sæverud, Erik Bye, Åge Aleksandersen. Det er et fint selskap vi er havnet i. Selv om det kanskje er litt tidlig? sier Sola Jonsen.

- Hva skal vi gjøre nå, liksom?

På spørsmål om hedersprisen er et tegn på at rockerne begynner å bli gamle, parerer kristiansen slik:

- Det er på alle andre måter vi merker at vi blir eldre. Men jeg kan ikke fortelle deg hvilke, uten å mptte ta livet av deg etterpå.

- Men vi synes selv vi bare såvidt har begynt. Så lenge vi får tigerbalsam på knærne og en espresso i ny og ne, skal vi holde på. Det er ikke mission accomplished ennå, sier Jonsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media