Hva skjedde i dødens hus?

Engelsk politi fant i dag to barn og to voksne som var skutt og drept i en leilighet i Surrey. Politiet jobber på spreng med å finne ut hva som har skjedd i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire menneskene, som trolig er i familie, ble funnet skutt i et stort hus på Heathside rett utenfor Camberley i Surrey. Politifolk fant to drepte barn og to drepte voksne da de rykket ut til huset, etter tips fra naboer.

Det er mange dager siden noen har sett familien som bor i huset.

Varslet av nabo

- Det sto en stabel med melk og aviser på trappa til huset. En bekymret nabo varslet oss, sier politiinspektør Dean Holland.

Politiet fikk meldingen klokka 11 i går ettermiddag. De vil foreløpig ikke kommentere detaljene rundt drapet. Politiet ønsker heller ikke å si om de tror familien ble drept av utenforstående, eller om det dreier seg om en familietragedie.

- Vi jobber nå for å finne ut hva sin skjedde i huset, sier Holland.

Velstående

Familien som bodde i huset skal ha vært svært velstående. Det fasjonable huset har fem soverom, og er taksert til over tre millioner kroner. Besøkende må gjennom en stor jernport for å komme fram til huset.

Familien bodde rett ved en militærskole, der framtidig befal blir opplært. Militæret bistår politiet i arbeidet på åstedet.

ÅSTEDET: Politiet har sperret av huset der to barn og to voksne er funnet skutt og drept.