Jeffrey Epstein:

- Hva visste han?

Konspirasjonsteoriene florerer etter at den overgrepsanklagede milliardæren ble funnet død på fengselscella.

DØD: Milliardæren Jeffrey Epstein, som er siktet for menneskehandel og seksuell utnytting av mindreårige, er funnet død på sin egen celle. Foto: Politiet
DØD: Milliardæren Jeffrey Epstein, som er siktet for menneskehandel og seksuell utnytting av mindreårige, er funnet død på sin egen celle. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble den overgrepsanklagede milliardæren Jeffrey Epstein (66) funnet død på sin egen celle i New York.

Epstein var siktet for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, og ble pågrepet i New York i begynnelsen av juli, men avviste selv anklagene.

Han tok sitt eget liv, og bare timer etter at nyheten ble kjent begynte konspirasjonsteoriene å spre seg på nett under emneknaggen #EpsteinMurder.

Vil ha svar

Epstein var tidligere kapitalforvalter og har vært venn med både ekspresident Bill Clinton, britiske prins Andrew og president Donald Trump. Etter pågripelsen har det blitt spekulert på hvorvidt noen av dem har kjent til forbrytelsene han var siktet for, og om noen har ønsket ham død.

Det er overhodet ingen substansielle bevis på at dette er tilfelle, men Facebook, Twitter og YouTube har i løpet av helga flommet over av konspirasjoner om hva som kan ha skjedd med finansmannen.

Borgermester i New York, Bill de Blasio, sa ifølge BBC at det virket «altfor beleilig» at Epstein ikke lenger kan ta med seg andre i dragsuget.

- Det mange av oss vil vite er; hva visste han? Hvor mange andre millionærer og milliardærer var med på disse ulovlige aktivitetene han var involvert i, sa de Blasio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer