«Terror-hvalrossen»:

Hvalrossen «Wally» har kapret en båt

«Terror-hvalrossen» Wally er tilbake. Nå har han kapret en lystbåt i Cork, Irland.

COMEBACK: «Terrorhvalrossen» Wally er tilbake, og er blitt observert langs kysten utenfor Cork i Irland. Video: KameraOne. Reporter: Edward Stenlund. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære hvalrossen med tilnavnet Wally er på ferde igjen. Han har nå kommet seg om bord på en båt i Cork i Irland, og satt seg bak rattet, skriver Metro.

Det berømte sjøpattedyret har nylig fått et ganske dårlig rykte for store ødeleggelser og senking av flere båter, men nå ser det ut til at han har fått sjøbein.

Folk har fulgt reisen hans med interesse, men han har dessverre slitt litt med hvordan han skal te seg i sitt nye hjem, og har etterlatt seg en del ødeleggelse i prosessen med å bosette seg, skriver Metro.

Ettersom han veier over 900 kilo, kan han få båter han hviler på til å kantre eller sørge for store ødeleggelser. Så langt har han senket minst to.

Wally ble ifølge Metro først sett i Wales i mars, deretter tok han seg til Cornwall og Scillyøyene, og ble sist oppdaget i Crookhaven, West Cork.

De skriver at ingen vet sikkert hvordan Wally, eller Wal som noen liker å kalle ham, tok den lange reisen fra Arktis til bredden av Storbritannia og Irland. Mange mistenker imidlertid at et isflak han hvilte på fløt av gårde, og at han så endte opp i ukjent farvann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer