Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvem blir nattas vinner?

Liv Signe vant dansekonkurransen. Hvem vinner valget?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Nesten 10.000 lesere har stemt på hvem som danser best av Liv Signe, Jens og Kristin. Og lesernes dom er klar: 65 prosent mener Sp-lederen svinger seg best til Madcons «Beggin». Bare henholdsvis 20 og 15 prosent mente Jens og Kristin danset bedre.

Men var det siste dans med gjengen? Eller danser de tre takfast videre inn i en ny Soria Moria. Kvelden og natta kommer til å bli den største valgthrilleren vi har sett i Norge på mange, mange år. For selv om de aller, aller siste meningsmålingene tyder på et rødgrønt flertall er det fortsatt veldig jevnt mellom de to blokkene. Og da kommer hver stemme til å telle.

I kveld og i natt kan du diskutere årets stortingsvalg direkte på Dagbladet.no. Der vil våre reportere komme med siste nytt om valget, i tillegg til kommentarer fra politikerne etterhvert som resultatene kommer inn.

Diskutér i Dagbladets livestudio!

Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet har valgvake i Folkets Hus, Kristin Halvorsen og SVs valgvake er på Rockefeller. Senterpartiet er i Ingeniørenes Hus. Høyre og Erna Solberg er på Plaza, mens Siv Jensen og Frp har valgvake i Det norske teatret. Venstres valgvake er i Operapassasjen. KrFs valgvake er i Ekebergrestauranten, og Rødt holder til på Dattera til Hagen.

Etterpå møtes politikerne i Vandrehallen på Stortinget.

De første resultatene kommer inn allerede klokka 21.00, og vi oppdaterer deg fortløpende som resultatene kommer inn. De første resultatene gir ofte en indikasjon på hvordan utfallet vil bli.

Blant kveldens verter i live-studio er lederen for Dagbladets samfunnsavdeling, Martine Aurdal, som i dagens avis skriver at Erna Solberg er den eneste på borgerlig side som har vist at hun kan utfordre statsministerens posisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media