Hvem drepte Terjes strutser?

ULEFOSS (Dagbladet): På bestialsk vis har noen slått i hjel og kvalt Terje Wærstads strutser. Også nabo Ole Johnny Fløtre fant strutser slått i hjel. Nå betaler politiet 10000 kroner til den som kan løse den uvanlige drapsgåten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved nyttårstider at to småbrukere fant sine strutser drept, henholdsvis slått i hjel og kvalt på det mest bestialske vis.

Strutsene var avlsdyr i nysatsingen som var ment å bli en ny næringsvei for de to deltidsbøndene.

Uhyggelig

Den ene småbrukeren, Terje Wærstad, har mistet i alt 13 strutser. Seks av dem eide han selv, de øvrige passet han opp for en oppdretter fra Kristiansand. Fire er drept på verst tenkelige måte. De øvrige ni har alle dødd på uforklarlig vis: friske den ene dagen og stein døde den neste.

Kort tid etter at drapene fant sted inne på låven hos Wærstad, fant naboen Ole Johnny Fløtre sine tre strutser slått i hjel med slagvåpen.

- Det hele er uhyggelig, sier Wærstad til Dagbladet.

Han aner ikke hvem som kan stå bak ugjerningene.

Galmannsverk

Etter over en måneds etterforskning står politiet ved Nome lensmannskontor på stedet hvil, innrømmer lensmannsførstebetjent Tormod Tresland overfor Dagbladet. Håpet er at dusøren skal bidra til at nytt lys kastes over saken.

Politiet karakteriserer drapshandlingene som det reine galmannsverk.

- Vi ønsker å komme i kontakt med folk som kan ha opplysninger og vi er villige til å betale for det, opptil 10000 kroner, sier Tresland. Han utelukker ikke at en eller annen form for hevnaksjon kan skjule seg bak ugjerningene.

STRUTSEGÅTE: - Her ble strutsene mine drept, forteller deltidsbonde Terje Wærstad til Dagbladet