Hvem eier gullringen fra Kenneth?

Ring-mysterium i Sandnes.

ETTERLYSER EIER: Gullringen ble funnet i sanden på Ølbergstranden i Sandnes. Foto: Politiet
ETTERLYSER EIER: Gullringen ble funnet i sanden på Ølbergstranden i Sandnes. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sammen med sin kone Kristine driver Ragnar Oftedal (67) Ølberg Camping for Jæren Friluftsråd i Sandnes. Campingplassen ligger ved Ølbergstranden og losjer årlig turister fra forskjellige land.

Opp gjennom åra har ekteparet fått inn mye forskjellig hittegods flere ganger i uka. Men for noen uker siden kom de over et spesielt funn.

Fikk inn gullring - Det var noen gjester som kom inn og leverte en gullring som de hadde funnet i sanden på stranda. Jeg la den ved skranken i tilfelle noen skulle hente den, men flere uker seinere har det fortsatt ikke vært noen her og etterspurt ringen, sier Ragnar.

Etter samråd med kona dro han til Sandes politistasjon for å levere ringen.

- Vi pleier alltid å levere alt av hittegods vi kommer over til politiet. Der var det heller ingen som hadde kommet innom og meldt ringen savnet.

«Din Kenneth» Ringen er inngravert med «Din Kenneth» og datoene «23.05.08-06.06.09», og er mest sannsynlig en damering, ifølge vaktleder ved Sandnes Politistasjon, David Hetlevik.

- Jeg har prøvd ut ringen, og den får så vidt plass rundt lillefingeren min. Den er veldig solid og gammeldags, og minner veldig om en damering. Vi har hatt den her i noen dager, men foreløpig er det et mysterium hvem som eier ringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer