Hvem er «Baby Grace»?

Den døde jenta ble funnet i en plastboks på stranda i Texas, USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De kaller henne «Baby Grace», den blonde lille jenta i rosa klær som ble funnet død tidligere denne uken. Hun lå i en plastboks som ble skylt opp på land på en ubebodd øy i Texas mandag kveld. Vel fire dager senere er hun fortsatt et mysterium.

- Det er ikke ofte jeg ber om hjelp på denne måten. Vanligvis holder jeg meg til fakta. Men en sak som denne bringer fram følelser hos alle involverte, til og med hos gamle kyniske politimenn som meg selv, skriver Ray Tuttoilmondo i Galveston-politiet i en pressemelding ifølge CNN.

Ved sheriff-kontoret i Galveston står de uten spor i saken. De har lett i lokale savnet-registre uten hell, det er ingen beskrivelser som kan passe til denne lille jenta. Nå utvider de søket, og leter i registre over hele landet. Og i natt publiserte de tegningene av «Grace», i håp om at noen vil kjenne henne igjen.

Plastboks Det var en fisker som meldte fra om det makabre funnet. Mandag kveld fant han en stor blå plastboks som var skylt på land på en ubebodd øy i West Galveston Bay. Da han åpnet boksen fant han den døde jenta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer