Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvem er denne gutten?

Politiet ønsker opplysninger om død gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i delstaten Maine i USA prøver gjennom et datagenerert bilde å finne ut hvem den døde lille gutten kan være. Så langt er det ikke noen som har meldt noen savnet i området, og det får politiet til å lure på hva som har skjedd med gutten som er mellom 4 og 6 år gammel, skriver foxnews.com.

Pakket i teppe Guttens kropp ble funnet innpakket i et teppe på en avsidesliggende veg sist lørdag. Han ble funnet av en tilfeldig turgåer, ifølge politiet i Maine.

Forunderlig - Det må være noen som savner dette barnet, enten det er noens nevø eller noens barnebarn. Det er veldig forunderlig og frustrerende at vi ikke har fått noen ledetråder eller viktige tips i jobben med å identifisere dette barnet, sier politiløytnant Brian McDonough i Maine politiet på en pressekonferanse mandag kveld.

Det er ingen rapporter om savnede personer som kan settes i sammenheng med den lille gutten, og politiet har derfor gått ut med det datagenererte bildet i håp om å få inn tips i saken.

200 tips Politiet tror at liket var etterlatt i skogen ved 0730-tiden lørdag kveld, og at barnet døde to timer før dette. De har fått inn over 200 tips i saken og søker i øyeblikket etter en blå Toyota Tacoma pickup etter et konkret tips fra en turgåer. Bilen skal være observert i det aktuelle området samme morgen som liket ble funnet. Nettstedet fosters.com skriver at det kan være noen fra en militærbase som er involvert.

Så langt har ikke politiet ville gå ut med opplysninger om hvordan gutten døde. Tirsdag skal det være en minnestund for gutten foran rådhuset i South Berwick.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media