Hvem er dette?

Ble denne ukjente mannen drept? Politiet aner ikke hvem den døde mannen som ble funnet i Nittedal i september i fjor er. Nå ber de publikum om hjelp for å oppklare gåten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liket har trolig ligget ute i skogen mellom fem og ti år.

- Skjelettrestene ble funnet av en turgåer ved Elneshøgda i Nordmarka. Det er om lag fem kilometer fra riksveien gjennom Nittedal, sier lensmannsfullmektig Bjørn Bratteng til Dagbladet.

Kripos har siden liket ble funnet i fjor forsøkt å finne ut hvem den døde mannen er. I går ble et rekonstruert ansikt av mannen, laget i gips og plast, vist i programmet Etterlyst på TV3.

- Vi håper omtale i Etterlyst og Dagbladet kan gi oss svar på gåten, sier Ivar Follestad i Kripos.

Svært tynn

Ifølge professor Per Holck ved Anatomisk institutt i Oslo stammer skjelettrestene fra en mann i underkant av 40 år. Han har vært svært slank, trolig 70 centimeter i livvidde og om lag 175- 180 cm. høy.

- Det ble funnet et spesielt smykke med blå stener i mannens lomme. Vi håper noen drar kjensel på smykket. I bukselomma ble det også funnet rester etter emballasje som kan ha tilhørt noe fiskeutstyr. Buksa mannen var iført var en mørk olabukse, kjøpt i en Dressmann-forretning, opplyser Bjørn Bratteng, som har etterforsket saken ved Nittedal lensmannskontor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer