Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvem er paret på bildet som lå inni veggen?

Etterlysning har gått viralt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vesna Bogdan og familien fra byen Gold Coast i østlige Australia er i ferd med å rive sitt ca. 30 år gamle hus. For noen dager siden gjorde de et mystisk funn inne i veggen: et bilde av et ung par, og ei grønn parfymeflaske merket «Charlotte» - fremdeles med parfyme inni.

Nå har Vesna henvendt seg til Internett for svar - og responsen er overveldende: På tre dager har Facebook-posten nådd godt over en million brukere, og er delt 14 000 ganger.

- Jeg lurer på om disse to fins der ute et sted. Det ville vært fantastisk å komme til bunns i dette, skriver hun.

Sprengt kapasitet Forespørselen  på Facebook-sida «Have you seen the old Gold Coast?», der folk kan poste gamle minner fra byen, har utløst et skred av henvendelser i form av kommentarer. Administrator Karen Wright sier til ABC News at hun ikke har kapasitet til å gå igjennom alle.

- Dette har åpenbart truffet en nerve, sier hun.

Men identiteten til de to på bildet, og deres tilknytning til huset, forblir en gåte. Sida Hello Giggles mener Bogdan-familien har kommet over et «kjærlighetsalter», og vedder på at jentas navn er Charlotte, jf. parfymen. Og videre:

• En mann som heter Craig, mener han er gutten på bildet, og får støtte av venner og datteren. Problemet er at han ikke aner hvem jenta er, enda mindre hvordan bildet endte opp inni en ukjent husvegg sammen med ei flaske parfyme.

HiWe are demolishing our house at Broadbeach Waters and in the wall cavity we found a picture of two young people and a...

Posted by Have you seen the old Gold Coast on 25. februar 2016

• En kvinne som heter Jacque, sier hun trolig er jenta, men har mindre hyggelige ting å si om Craig. Heller ikke hun husker noe klart om husveggen eller parfymen; hun har en teori om at en nå avdød venn har bodd i huset sammen med dem - eller var det et annet hus?

• En annen kvinne, Helen, sier hun er jenta på bildet - men kan ikke huske fyren på bildet, som hun mener bare var en venn. Og husker ingenting om huset og parfymen. Huseieren sier Craig ikke kan være gutten på bildet, av en rekke ulike årsaker.

Designerjakt I mangel på svar tar nå folk i kommentatorfeltet etterforskningen ett skritt videre, og prøver å komme til bunns i hvem som har designet genseren gutten har på seg.

Det viser seg også at gipsplatene har påskrevet initialene «M» og «B», samt navnet «Monica».

- Nå mener vi jenta på bildet må være Monica, og er sikre på at fyren er B. Men hvem pokker er Charlotte? avslutter Hello Giggles.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram