Hvem farget «Pink»?

Britiske dyrevernere jakter nå på personen som farget den hvite katten rosa.

GÅR IKKE BORT: Den rosa fargen som er brukt til å farge pelsen til katten, som nå har fått kallenavnet «Pink», går ikke av i vask. Veterinær og dyrebeskyttelse anslår at det vil ta opptil 18 måneder før den naturlige fargen gror ut igjen. Foto: SWNS/Scanpix
GÅR IKKE BORT: Den rosa fargen som er brukt til å farge pelsen til katten, som nå har fått kallenavnet «Pink», går ikke av i vask. Veterinær og dyrebeskyttelse anslår at det vil ta opptil 18 måneder før den naturlige fargen gror ut igjen. Foto: SWNS/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Britiske dyrevernere jakter nå på personen som er ansvarlig for å ha farget pelsen på den naturlig hvite katten rosa.

Trodde han var full Katten, som nå har fått navnet «Pink», ble oppdaget av en bedugget mann som kom hjem fra en fuktig kveld på pub'en natt til i går i Swindon som er vest for London, ifølge den britiske avisa Express.

Pink skal ha blitt kastet over hagegjerdet til mannen, og han skal først ha trodd at han hadde drukket noen drinker for mye. Da mannen kom inn og forklarte hva han hadde sett til kona skal hun ha bedt han om å legge seg for å sove av seg alkoholen.

Men mannen så ikke syner, og det viste seg at pelsen til katten faktisk var farget rosa. Mannen kontaktet dyrebeskyttelsen til tross for at han tvilte på hva han selv hadde sett.

Jakter på de ansvarlige Den britiske dyrebeskyttelsen, RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) jakter nå på de som er ansvarlige for å ha farget pelsen til den søte og naturlig hvite katten rosa.

Hun lyser nesten i mørket, sier veterinær Penny Gillespie til den britiske avisa Express.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer