Hvem frir best til velgerne?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sosialistisk Venstreparti diskuterer valgkampstrategi om dagen, og gode grep må tas for at partiet skal svinge seg opp til Kristin-kravet om 10 prosent. Hva gjør man da når partiets ungpikemagnet, og store håp – nestleder Audun Lysbakken – har gått hen og fått seg kjæreste?

SV gjør som Take That, og følger den gamle boybandoppskriften: Singel, singel og singel. Hold på imaget. Er det den oppskriften Trond Giske også følger?

Ullevål sykehus er på fylista til SVs feberhete Inge Ryan, etter avsløringene om Helse-Hanssens mageplask av en redningsaksjon. Der får de får selskap av Dagbladet. Det var lite hell da Magasinet forsøkte å få en prat med pasienten denne uka. Ryan fikk som parlamentarisk leder i partiet ansvar for å tøyle inn Kristin Halvorsens «boikott Israel»-utspill i 2006. Selv om han ikke stiller til gjenvalg, leverer han kanskje likevel et frieri til SV-grasrota: Han også kan boikotte!

– Fra Dagbladet? Dagbladet er et organ som jeg ikke ønsker å ha noen kontakt med. Ellers takk. Ha det bra.

PFU lurer på hva Jonas Gahr Støre sier om isfrontene. Hva med dialog?

Men Om noen trodde helseministeren gikk innendørs en stund etter sommerstormen, tar de feil.

På selveste St. Hansaften dukker Hanssen opp med fruen på Herregårdskroa i Frognerparken og setter seg på venteliste for bord på plassen etter PFUs medarbeider. Hva er mer naturlig enn å feire ektefellens bursdag ute blant folket? «Hvis du får bord før meg, ringer jeg Dagbladet», var PFUs strenge advarsel.

Akkurat det skjedde. Hanssen tok ansvar for skjevfordelingen, klok av fersk erfaring, og tilbød straks PFU plass ved sitt bord.

Det var ikke mye lettere å få gjester for Kanal FEMs østrogentunge talkshow. De håpet å gjøre et gjestekupp, men utgiftene ved å fly inn kvinnen med verdens største bryster, ble for omfattende.

I tillegg til et betydelig honorar og femstjerners hotell, krevde nemlig frøken Norma Stitz (høyde 168 cm/ brystmål 170cm) å fly fra USA på første klasse (Ikke business), på grunn av «Størrelsen på bysten».

Den spektakulære gjesten skal ha bemerket at hun var smal nederst, men at å sette seg i trange flyseter likevel ga problemer, «brystene spres til siden, og kan berøre medpassasjerer», hevdes det fra frk. Stitz.

Solstikk? Samfunnssjef i Dagbladet Martine Aurdal har sagt til Se og Hør at det bladet leser hun ikke. Dermed har hun kanskje ikke fått med seg at hun og ektemann Erling Fossen i denne ukas utgave stiller i lekre Tobago-omgivelser, lesende bøker og slikkende fortjent bryllupsferiesol. Foto:Privat - Solstikk eller gikk hun FEM på?

Som folk flest, dropper Fremskrittspartiet stranda på Tobago til fordel for bassengkanten i Bø i Telemark. Mellom golfkurs med Carl Ivar og badetur med Per Sandberg, ble det der også satt av tid til noe det ifølge kilder i partiet skal være økt fokus på framover. Forfatter og forlagssjef Erik Lundesgaard stilte onsdag med et kurs i skikk og bruk. Usikre kilder har levert et sammendrag:

Ostegrill i venstre hånd, ølboks i høyre.

Ostegrill i venstre hånd, ølboks i høyre.

Om det er tilfeldig, vites ikke, men PFU registrerer at Bø Blad rapporterer at puben The Bull Inn benyttet denne uka til å åpne sitt nye, dobbelt så store lokale.