Rystet etter melding fra Røde Kors-leder

- Hvem måtte du ligge med?

Sentral Røde Kors-leder ferdig etter melding til kvinnelig frivillig. Hun refser organisasjonen og mener de forsøkte å feie saken under teppet.

BEKLAGER: En nasjonal leder i Røde Kors beklager etter at han sendte denne meldingen til en kvinnelig frivillig. Han har ikke lenger verv i organisasjonen.
BEKLAGER: En nasjonal leder i Røde Kors beklager etter at han sendte denne meldingen til en kvinnelig frivillig. Han har ikke lenger verv i organisasjonen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun har vært registrert medlem i Røde Kors siden hun var seks år gammel. Hennes foreldre møttes i hjelpekorpset, og år etter år har hun arbeidet frivillig for verdens største humanitære organisasjon.

Nå er hun rystet over behandlingen hun opplever å ha fått, etter at det ble varslet om upassende oppførsel fra en sentral nasjonal leder i Røde Kors.

I september i år kunne hun dele den gledelige beskjeden om at hun var godkjent som ambulansepersonell etter et ni måneders langt kurs.

- Hvem måtte du ligge med?

Det skulle føre til at hun fikk plass i en lukket Facebook-side i hjelpekorpset. Det var da hun sendte meldingen til lederen hun har kjent i flere år.

«Da er jeg godkjent amb.personell så kan komme inn på gruppa» skrev kvinnen i 30-åra på Messenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer