Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvem møtte Barbro?

MOSS/OSLO (Dagbladet): Politiet har foreløpig ingen konkrete spor etter den kjente magedanseren Barbro Zedini (26). Ingen har sett oslokvinnen siden forrige lørdag. - Barbro sa hun skulle hjem og sove, forteller mannen som kjørte henne hjem fra Moss tidlig lørdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo har satt inn store ressurser på å finne oslokvinnen, og de kan ikke utelukke at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen.

Ektemannen har forklart at hun dro hjemmefra ved 7-tida lørdag 8. mai - sannsynligvis for å møte noen. Han har ikke opplyst hvem hun skulle treffe.

Etter det har ingen sett henne. Ved midnatt i går var det ti døgn siden familien hadde hørt noe fra Barbro Zedini.

Danset

I flere timer danset Barbro Zedini for et entusiastisk publikum på Elmer's Pub i Moss fredag 7. mai og natt til lørdag. Sammen med musikkgruppa «Cheb Hocine & Rai II» skapte hun god stemning på puben.

- Vi spilte til rundt klokka 3.00. Det ble avtalt å hente henne hjemme i Oslo klokka 20.00 dagen etter, ettersom vi også da skulle opptre på Elmer's Pub, sier Cheb Hocine til Dagbladet.

Sjåføren

Dagbladet snakket i går med mannen som kjørte magedanseren fra Moss til Oslo. Han forteller at Barbro var trøtt og sliten da hun tidlig om morgenen ble satt av hjemme i Oslo.

- Vi var tre personer i bilen. Barbro lå i baksetet. Hun var trøtt og sa at hun hadde en avtale om manikyr klokka 11. Ikke noe tydet på at hun fryktet at noe kunne skje. Barbro sa hun skulle hjem og sove. Vi slapp henne av rundt klokka 5.30. Hun ble tatt imot av ektemannen, sier sjåføren.

Ifølge ektemannen og hans bror, dro Barbro Zedini imidlertid hjemmefra halvannen time seinere. Hun skal ha hatt med seg en trillebag med dansekostymer.

- Hun dukket i alle fall ikke opp da vi kom for å hente henne lørdag kveld, sier sjåføren.

Avhørt vitner

Politiavdelingssjef Trond Skaarud ved Oslo politidistrikt vil i dag møte familien til magedanseren. I løpet av helga har politiet avhørt vitner og hatt en rundspørring i blokka i Etterstadsletta 4 i Oslo.

Politiet vil foreløpig si lite om hvilke teorier de jobber etter.

- Foreløpig holder vi alle muligheter åpne, sier Skaarud.

Ved siden av magedansing jobber Barbro ved Reisevarehuset i Oslo. Der har hun ansvaret for forretningsreiser. Hun har jobbet i selskapet siden 1996, og får bare godord fra sine kolleger.

- Hun reiser mye, men er ikke en slik type som bare forsvinner, sier en kollega.

- En gåte

Venner i magedansmiljøet beskriver forsvinningen som en gåte. De beskriver Barbro som ei ryddig og ansvarsfull jente som alltid holder avtaler.

- Dersom hun er forhindret fra å møte til avtalt tid, ringer hun og sier fra i god tid. Hun er sosial og omgjengelig, sier Adam Sereie.

- Hun tar magedans på alvor. Hun er en ressurs i miljøet, sier Sereie.

Barbro har mange faste oppdrag som magedanser. Hun er blant annet tilknyttet utestedet Habibi Café der hun danset to til tre ganger i måneden.

- Forsvinningen er en gåte. Det er ikke likt Barbro å bli borte på denne måten, sier servitør Kristin Hallstrøm.

Hilser alltid

- Hun og mannen flyttet inn i blokka for om lag et og et halvt år siden. Barbro er ei blid og trivelig jente. Hun hilser alltid, sier en nabo på Etterstadsletta.

MYSTERIUM:</B> Barbro Zedinis forsvinning er en stor gåte.
OPPTRÅDTE SAMMEN:</B> - Barbro var i godt humør da vi opptrådte på Elmer's Pub i Moss natt til lørdag, sier Cheb Hocine til Dagbladet.