Hvem stjal hytta?

- Jeg trodde rett og slett ikke at det var mulig, sier den fortvilte hytteeieren Hilde Ekeberg. Natt til mandag forsvant familiens 22 kvadratmeter store hytte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hører med til sjeldenhetene at ei hytte forsvinner. Derfor trodde familien Ekeberg fra Lørenskog at hytta deres lå trygt. Riktignok var den ikke bygget ennå, men lå i flate pakker på jobben til Per Ekeberg. 2,5 tonn veier hytta «Lille Villa» innkjøpt på Plantasjen for over 40 000 kroner.

Da Per Ekeberg dro fra arbeidsplassen Sporty Skadeservice på Kløfta søndag kveld lå hyttepakkene der. Da han kom tilbake ved 7-tida mandag morgen var de søkk vekk, skriver Romerikes Blad.

I løpet av natta hadde tyver stjålet med seg den over to tonn tunge ubygde hytta. Lensmannen i Ullensaker etterforsker saken.

Ikke forsikring

Ekteparet Ekeberg hadde planlagt å sette opp hyttebyggesettet ved siden av familiens hytte i Odalen. Nå kan det spøke for hytteutvidelsen.

- Så lenge hytta ikke lå innendørs har vi ikke krav på noe. Problemet er bare hvordan vi skulle klart å få de to pakkene inn noe sted. De var jo så store. Hadde hytta vært bygget hadde det heller ikke vært noe problem. Da hadde vi fått igjen pengene, forteller Hilde Ekeberg til avisa.

Da hadde det kanskje vært vanskeligere å stjele den også. Familien Ekeberg regner med at hytta er tapt for alltid.

<B>FRASTJÅLET:</B> Den flatpakkede hyttedrømmen ble stjålet. Eieren får ingen erstatning.