Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hvem stjal vinduene mine?

Mens Svein Gundersen (54) komponerte Olsenbande-musikk, stjal en virkelig bande vinduene fra huset hans. - De brukte heldigvis ikke dynamitt, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg jobbet med folkene i Norsk Film i går, og det er ikke noen fra Olsenbanden junior som har vært her og stjålet vinduene, så det må nok være en lokal Olsen-bande, sier han.

Gundersen har blant annet komponert «Har en drøm» for Jørn Hoel og en rekke andre låter for våre mest kjente artister.

Ifølge Fredriksstad Blad ble to av vinduene i Gundersens nye bolighus ved Krabberød i Fredrikstad skåret løs fra veggen og stjålet ei natt i pinsehelga. Nå ser komponisten seg nødt til å montere overvåkingskamera for å unngå nye tyverier.

- For meg er det selvfølgelig trist, men jeg ser det humoristiske i det, sier Gundersen, som ikke er den eneste i strøket som er frastjålet vinduer.

- Jeg har fått rede på at det for tre- fire år siden ble stjålet 17 vinduer fra en som bor en kilometer herfra, sier han.

Det ble ikke stjålet noe annet enn de to vinduene fra det nye huset.

- Det virket som det var de to vinduene de hadde behov for. Snekkeren sier han har opplevd at folk har stjålet slike ting før, men ikke etter at vinduene er satt inn, sier Svein Gundersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media