Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvem stjeler Gerds truser?

Frp-politikeren rømmer til Syden fra uløst mysterium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag reiser Gerd Kvamme og familien på ferie til Syden med nye truser og et uløst mysterium i kofferten. Hvem er det som har stjålet Frp-politikerens truser i ly av nattemørket de siste ukene?

Naboer har kommet med tangatruser og silketruser som er funnet under trær og i veikanten. Et 20-talls truser har forsvunnet fra tørkestativet, og de har vært så godt festet at det ikke er vinden som har spilt et puss.

Gerd Kvamme synes situasjonen er ekkel. Familien føler seg overvåket. De har foreløpig ikke koplet inn politiet, og vet ikke om oppmerksomheten er knyttet til fruens lokalpolitiske engasjement.

-Trusetyveriene skjer alltid om natten, når mannen min og jeg sover, eller når vi er på arbeid, sier Gerd Kvamme til Haugesunds Avis og varsler samtidig den mystiske trusetyven om at det ikke blir å finne noe på tørkestativet ved familiens hus i Osen i Ølen den nærmeste tiden.

Mannen Dagfinn Kvamme synes situasjonen er ganske spesiell.

-Mine truser på tørkestativet blir ikke rørt, bare hennes, sier han.

Etter ferien vurderer han å legge seg på lur for å få et svar på mysteriet en gang for alle.Trusetyven må nemlig gå i "åpent terreng" over en plen for å komme opp på terassen der tørkestativet står.

 ALTERNATIVET:  Innendørs tørketrommel kan være alternativet for Gerd Kvamme dersom trusetyven i Ølen ikke blir avslørt. Illustrasjonsfoto: Mette Garmann Johnsen.
ALTERNATIVET: Innendørs tørketrommel kan være alternativet for Gerd Kvamme dersom trusetyven i Ølen ikke blir avslørt. Illustrasjonsfoto: Mette Garmann Johnsen. Vis mer