Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hver femte har sex på jobben

Arbeidsmiljøet ditt er muligvis ikke så kjedelig som du tror: Nå viser en undersøkelse i England at hver femte ansatt har sex på jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om disse tallene kan overføres til Norge, skal være usagt. Faktum er i alle fall at så mye som 20 prosent av alle arbeidstakere i England har regelmessig sex på jobben. Undersøkelsen er gjennomført av Audience Selection. Resultatet viser at enkelte arbeidstakere legger inn innsatsen på helt andre områder en det sjefen liker å tro.

Sjefens arbeidspult

Favorittplassen for hyrdestundene er under arbeidspulten. På en god andreplass kommer sjefens arbeidsbord! 14 prosent av mennene fortalte at de hadde hatt sex på sjefens kontor når vedkommende ikke var der. Kvinnene foretrekker litt mer anonyme steder:

På en god andreplass sier 50 prosent av kvinnene at de foretrakk toalettet. Den mest utsatte aldersgruppen for fristelser på jobben er kvinner og menn i alderen 24 til 35 år.

En del av hyrdestudene gir varige resultat: En femtedel av de spurte hadde møtt sin tilkommende partner på jobben. Dermed kan det se ut som om folk har misforstått begrepet sextimers arbeidsdag.