- BØR PRIVATISERES: Nesten hver tredje ansatte i eiendomsselskapet Entra er sjef. - Det viser at det er en god idé å privatisere Entra, mener Høyre. Her er Entras styreleder, Siri Hatlen. Foto: Scanpix
- BØR PRIVATISERES: Nesten hver tredje ansatte i eiendomsselskapet Entra er sjef. - Det viser at det er en god idé å privatisere Entra, mener Høyre. Her er Entras styreleder, Siri Hatlen. Foto: ScanpixVis mer

Hver tredje ansatte i Entra er sjef

Selskapet bør derfor privatiseres, mener Høyre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nesten hver tredje ansatte i det statlige eiendomsselskapet Entra er sjef. Dette viser at selskapet bør privatiseres, mener Høyre.

Entra har 163 ansatte. 51 av dem har en lederstilling, som for eksempel kvalitetssjef, miljøsjef, forvaltningssjef, regnskapssjef, finanssjef, finansdirektør, investeringssjef, prosjektsjef, senior prosjektsjef, prosjektdirektør, teknisk direktør, innkjøpsdirektør, kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør.

- Det viser at det er en god idé å privatisere Entra, slik Stortinget har vedtatt. Da vil du få en helt annen og mer trimmet organisasjon, sier nestleder i næringskomiteen på Stortinget, Svein Flåtten (H), til Aftenposten.

Entra forvalter 21 milliarder kroner i statlige eiendommer. Selskapet ble etablert 1. juli 2000 da en del av Statsbyggs eiendommer ble konkurranseutsatt. Entra eies av staten ved Næringsdepartementet.

(NTB)