Hvert år forvandler faren Jeremys (8) rullestol til tidenes Halloween-kostyme

Er dette årets far? 

GHOSTBUSTERS: Ryan Scott Miller har laget en liten versjon av Ecto 1 fra selveste «Ghostbusters». Bilen er utstyrt med mange detaljer, og har til og med en fungerende sirene. Video: YouTube/Ryan Scott Miller via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At sønnen Jeremy bruker rullestol blir slettes ikke sett på som et hinder for familien Miller fra California. Tvert imot! Hver Halloween lager pappa Ryan Scott Miller et nytt kostyme til åtteåringen. Og i år er hans kanskje kuleste kostyme hittil.

Miller har nemlig laget en liten versjon av Ecto-1 fra selveste «Ghostbusters». Bilen er utstyrt med mange detaljer, og har til og med en fungerende sirene.

- Jeremy er stor tilhenger av alle tre «Ghostbusters»-filmene, forteller faren til Today.

Rullestolen er integrert i bilen og når han triller rundt ser det ut som at det er bilen som kjører fremover. Til Dagbladet forteller Miller at de jobbet med rullestolbilen hver kveld etter at Jeremy og hans to søsken hadde lagt seg.

- Jeremy så kostymet underveis og han elsket det! Det var flere ganger han bare måtte sette på kjenningsmelodien til «Ghostbusters» og danse fordi han var så fornøyd.

Klarte ikke vente

Halloween-kostymet holdes stort sett hemmelig og avdekkes samtidig for alle naboene, men i år klarte ikke familien å vente.

Spenningen ble for stor, så åtteåringen måtte prøvekjøre kostymet under en kontroll på sykehuset i San Diego forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer