Hvert åttende minutt forsvinner et barn i India. Muskaan (3) er ett av dem

Mange av barna havner som sex-slaver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I perioden januar 2010 til 15. april i år ble over 17 000 barn meldt savnet i den indiske hovedstaden Delhi.

Nesten 14 000 av dem kom til rette, men hele 3450 barn er fortsatt savnet, flesteparten jenter, ifølge politiets tall som ble lagt fram i begynnelsen av mai. Bare så langt i år har rundt 700 barn forsvunnet i Delhi, melder Reuters.

Fotojournalisten Mansi Thapliyal i nyhetsbyrået Reuters har den siste tida møtt noen av familiene som savner sine små. I sin fotoblogg skriver hun at hun i fire dager fulgte foreldrene til jenter som er forsvunnet.

- Hver historie er forskjellig, men alle er like triste. Jeg tilbrakte mange timer med dem, hørte deres forferdelige historier og forsto sorgen og fortvilelsen disse familien lever med. Først da slo jeg på kameraet og tok bilder, skriver hun.

- Epidemi Flere av bildene hennes viser mødre som viser frem gjenstander som ligger igjen hjemme etter at døtrenes deres forsvant. Flere av bildene kan du se i en bildeserie øverst i denne saken.

I mars i år skrev Al Jazeera om savnede barn i India. Ifølge kanalen forsvinner rundt 60 000 barn i India i løpet av ett år og det beskrives som epidemi. Mange blir funnet, men mange er fortsatt savnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer