Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Hvis du skal redde verden fra tyranni må du legge deg senere»

USAs førstedamme Laura Bush med velmenende råd til ektemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Laura Bush tok steget ut av skyggen til president George W. Bush under en middag i går.

- Ikke den vitsen

Det var under den årlige korrespondentmiddagen i Washington Laura Bush måtte redde presidenten fra å kjede tilhørerne ihjel. USAs førstedame er fra før stort sett kjent for å ved siden av mannen og smile pent.

Presidenten var i gang med å fortelle en vits, som hadde slått feil under en tale i mars i fjor, da hans kone brøt inn.

- Ikke den gamle vitsen igjen, sa hun og overtok talerstolen før presidenten kom til poenget, ifølge Reuters.

- Jeg har deltatt på disse middagene i årevis uten å gjøre noe av meg. Nå har jeg et par ting å si for en gangs skyld, erklærte førstedamen.

Leggetid

Hun nyttet anledningen til å fese ektemannens leggetid.

- Jeg sa til ham her en dag: George, hvis du skal redde verden fra tyranni må du legge deg senere. Når klokken blir ni går Mr. Excitement til sengs. Jeg blir sittende å se på «Desperate fruer» sammen med Lynne Cheney (visepresidentens kone, journ.anm.). Mine damer og herrer, jeg er en desperat frue, spøkte Laura Bush til stor latter fra salen, ifølge BA.

På middagen deltok journalister, politikere og kjendiser som Richard Gere, søstrene Venus og Serena Williams, Goldie Hawn og Elle MacPherson.

GODE RÅD: Laura Bush under en korrespondetmiddag: - Jeg sa til ham her en dag: George, hvis du skal redde verden fra tyranni må du legge deg senere.
I FOKUS:</B> Laura Bush tredte fram fra skyggen av sin ektemann under en middag for korrespondentene som dekker Det Hvite Hus i går.
Hele Norges coronakart