Veronika Rajek:

- Hvis du vil ha store bryster, drikk øl

Den slovakiske modellen sparte ikke på kruttet da hun ga sin forklaring om brystmålene sine.

ØLMUGGER: Ifølge Veronika Rajek, vokste brystene hennes da hun begynte drikke farens øl mens hun lå kliss naken i sola. Foto: Jam Press
ØLMUGGER: Ifølge Veronika Rajek, vokste brystene hennes da hun begynte drikke farens øl mens hun lå kliss naken i sola. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den første kjente øl-oppskriften så dagens lys i oldtidas Mesopotamia, har det vært en dårlig skjult hemmelighet at øldrikking gjør ting med kroppen vår.

Helse-Norge har følgende tommelfingerregel når det kommer til alkoholpåvirkning:

  • Mellom 0,5 og 1 i promille: Du blir mer kritikkløs og risikovillig.
  • Over 1 i promille: Du får redusert balanse, du snakker mer snøvlete og mister mer kontroll over egne bevegelser. Trøtt, sløv og kvalm står også på stikkordslista.
  • Over 1,5 i promille: Rullegardina begynner gå ned for de flestes hukommelse.
  • Svært høy promille: Du får nedsatt bevissthet og risikerer å bli bevisstløs. Oppkast er ikke uvanlig, og pustesenteret i hjernen kan hemmes.

Men skal vi tro Veronika Rajek (26), er det én detalj som tydeligvis mangler i oversikten.

Naken solbading med pappas øl

Slovakiske Rajek lever godt som OnlyFans-produsent og modellering rundt om i verden.

Hun har mer enn 3,5 millioner følgere på Instagram, hvor hun presenterer seg selv med «sertifisert naturlig kropp» og de imponerende målene 90–60–90 for henholdsvis byste, liv og hofteparti.

Rajek - som tidligere har gjort seg bemerket ved å mene at kroppen hennes er «for farlig for Internett» - stilte nylig til intervju i podkasten «Pillow Talk».

Praten kom snart inn på modellens velformede byste, som hun bedyret er ekte vare.

- Jeg hadde ikke store bryster da jeg var yngre fordi jeg drev med friidrett i åtte år. Men en sommer solte jeg meg naken mens jeg drakk min fars øl, og jeg tror de vokste slik, forklarte skjønnheten.

- Hvis du vil ha store bryster, drikk øl, fulgte hun opp.

Økt risiko for brystkreft

Ifølge Universitetet i Pensylvanias Abramson Cancer Center kan høye nivåer av alkoholforbruk hos kvinner medføre økt mengde østrogen i kroppen. Dette kan i sin tur gi vekst i brystvevet.

RASER NED: Stabler med alkohol kollapset på et varehus i Russland. Video: Krasnoyarsks innenriksdepartement. Reporter: Anabelle Bruun Vis mer

Samtidig skal det understrekes med tjukk sprittusj at høye østrogennivåer knyttes til endogent østrogen. Forskning viser at kvinner med høy brysttetthet har økt risiko for brystkreft.

Det er med andre ord ingen god løsning å tylle nedpå den ene sixpacken etter den andre i håp om få større bryster, slik Rajek hevder.

- Den vakreste

I intervjuet med «Pillow Talk», åpnet modellen seg også opp om oppveksten hjemme i Slovakia. Hun har ingen umiddelbare planer om å dra på hjemlig visitt.

- Jeg elsker Amerika fordi alt er så fritt, du kan være hvem du vil. I Slovakia er de superstrenge. Jeg har alltid på meg supersexy kjoler fordi jeg elsker det. De slovakiske jentene tror jeg høvler over alle sammen, men det er ikke sant. Det er vanskelig å ha seg med meg.

Selv ikke lillesøstera i hjemlandet slapp unna.

- Jeg har en yngre søster som er 18 år. Helt ærlig, jeg har ikke sett henne på nesten tre år. Vi er totalt forskjellige. Jeg er den vakre av oss. Hun er vakker, men det første barnet er alltid …, fortalte Rajek og lot setningen henge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer