- Hvis Hagen tror han kan true oss - glem det!

Kristin Halvorsen fnyser av Stein Erik Hagens utflagging.

OSLO 20090616: Finansminister Kristin Halvorsen under pressekonferansen hvor regjeringen varslet en ny ordning for momskompensasjon til frivillige organisasjoner.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
OSLO 20090616: Finansminister Kristin Halvorsen under pressekonferansen hvor regjeringen varslet en ny ordning for momskompensasjon til frivillige organisasjoner. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Finansminister Kristin Halvorsen kaller Stein Erik Hagens avgjørelse om å flagge ut for «milliardærutpressing».

- Hvis Hagen tror han kan true med skattelette gjennom å varsle flytting til Sveits, så har jeg klar beskjed: Glem det!, erklærer Halvorsen til Dagbladet.

- De rødgrønne har ingen forakt for de rike, men vi mener at man skal betale skatt etter evne. Vi har skjerpet systemet slik at det nå er færre nullskatteytere, men likevel betaler ingen mer enn 1,1 prosent i formueskatt.

Trist- Jeg synes det er trist at Svein Erik Hagen ikke kjenner glede ved å bidra i det spleiselaget som velferdssamfunnet vårt er. Jeg beklager at han flytter, for jeg mener Norge er et godt land å bo i, også for de rike, sier Halvorsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer