- Hvis han ikke tok den turen skulle alle hans nærmeste tas

Boligen til 33-åring rasert etter at han ble tatt.

ENGSTELIG: Broren til en 33-åring fra Sørlandet fotografert ved huset der 33-åringen bor. Etter at 33-åringen ble tatt for narkosmugling i Tyrkia har det vært innbrudd i huset, og alt er rasert. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
ENGSTELIG: Broren til en 33-åring fra Sørlandet fotografert ved huset der 33-åringen bor. Etter at 33-åringen ble tatt for narkosmugling i Tyrkia har det vært innbrudd i huset, og alt er rasert. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARENDAL/OSLO (Dagbladet): Slik Dagbladet meldte i kveld sitter en 33-åring bosatt på Sørlandet varetektsfengslet i Izmir i Tyrkia, siktet for smugling av narkotika verdt over fem millioner kroner. Tyrkiske medier melder at det var metamfetamin som ble funnet i 33-åringens bil, men det bestrides av mannens pårørende i Norge.

33-åringens mor og bror sitter nå i Norge, sjokkert og fortvilet over nyheten.

- Han kjørte bil fra Norge til Irak, en ny BMW, sier 33-åringens bror - som via en advokat har mottatt et brev fra 33-åringen. Der går det fram at han har det svært vanskelig i fengslet.

- Truet før avreise Moren sier til Dagbladet at hun har snakket med sønnen en gang på telefon etter at han ble arrestert - en samtale som varte bare et minutts tid.

- I midten av oktober fikk jeg telefonbeskjed via en tolk om at han var arrestert. Jeg visste ikke en gang at han var på tur før jeg fikk beskjed om at han var i Tyrkia. Han sa at han før han dro hadde mottatt en trussel om at alle hans nærmeste skulle tas hvis han ikke tok den turen. Han har vært i Irak og skulle til Hellas, så til Italia og hjem, sier moren til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer