- Hvis hun visste du var dømt for voldtekt, tror du hun hadde tatt med seg barna sine til deg?

TV-danseren (37) grilles i retten.

MENER FORNÆRMEDE MÅ HA FUNNET HAN PÅ NETTET: Den 37 år gamle tiltalte mener den britiske kvinnen har fabrikkert saken. Foto: Dagbladet
MENER FORNÆRMEDE MÅ HA FUNNET HAN PÅ NETTET: Den 37 år gamle tiltalte mener den britiske kvinnen har fabrikkert saken. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 37 år gamle tidligere voldtektsdømte TV-danseren startet i dag sin forklaring om en påstått voldtekt han begikk hjemme hos seg selv mot en britisk tobarnsmor den 29. mai i fjor.

Voldtekten skal ha skjedd bare en drøy måned etter at han ble dømt til fire års fengsel for tre voldtekter i Oslo tingrett. 37-åringen nekter for at han har voldtatt og hevder den britiske kvinnen har fabrikkert en voldtektsanmeldelse mot ham og at hun ljuger.

I retten har 37-åringen forklart hva han mener å huske skjedde i leiligheten da den britiske kvinnen kom for å bo hos mannen mens hun var på norgesferie i Norge og Oslo sammen med sine to små barn. Han hevder hun forsøkte seg på seksuell omgang med han og at det var han som avviste det. Hun mener han bedøvde henne ved å putte noe i vina hennes før han voldtok.

Grilles I retten blir tiltalte konfrontert på en rekke punkter av medaktor, politiadvokat Andreas Strand i Oslo-poltiet.

Han konfronterer tiltalte med at tiltalte i sin couchsurfer-profil skriver at han hadde en kvinnelig romkamerat, men at han i virkeligheten på hendelsestidspunktet ikke hadde noe kvinnelig samboer i leiligheten sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer