«Hvis ingen redder oss vil noen ta henne bort fra meg»

Bildet tok Facebook med storm. Så kom plutselig hjelpen.

TRENGTE HJELP - OG FIKK DET: Hundene Kala og Keira var forlatt og trengte hjelp. Da skrev organisasjonen Angels Among Us Pet Rescue en kreativ bildetekst som tok USA med storm. Foto: Malena Evans/Angels Among Us Pet Rescue
TRENGTE HJELP - OG FIKK DET: Hundene Kala og Keira var forlatt og trengte hjelp. Da skrev organisasjonen Angels Among Us Pet Rescue en kreativ bildetekst som tok USA med storm. Foto: Malena Evans/Angels Among Us Pet Rescue Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et bilde av hundene Kala og Keira har rørt hundeelskere i USA og store deler av verden etter at organisasjonen «Angels Among Us Pet Rescue» publiserte det på Facebook tidligere i juli.

Bildet viser Kala som holder labbene rundt Keira - og bildet har fått massiv respons på sosiale medier og i amerikansk presse.

«Et hjerteskjærende bilde av to hunder som klemmer hverandre», skriver blant annet TV-stasjonen CBS News.

Hundene holdt til i delstaten Georgia i USA og kort tid etter at de ble publisert på internett - ble bildet spredt til tusenvis av personer.

Det begynte nemlig å haste for å redde de to forlatte dyrene.

Dyrevernorganisasjonen la dermed ut følgende kreative bildetekst:

«Jeg er Kala. Dette er Keira. Vi er så redde her inne. I dag er vår «deadline». Hvis ingen kommer og redder oss er vi de neste.. Hvis ingen redder oss, vil hun bli tatt fra meg».

Bildeteksten fortsatte:

«Jeg synes jeg ser henne gå ned langs gangen. Hun vil aldri komme tilbake og jeg gråter. Så kommer de og tar meg seinere. Vi har støttet hverandre mens vi har vært her. Hun ga meg håp da jeg trodde alt var sluitt. Nå er alt snart over».

Ifølge CBS News tok det to timer før personer meldte seg og reddet hundene.

Selvsagt tok personen både Kala og Keira.

THEY ARE SAFE!!!  There are no words to tell you how happy we are that these two best friends are safe and together! ...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, July 20, 2015

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer