Hvis stjernene står dem bi

Kjendisenes presidentvalg er igang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For en uke siden gjorde Hillary Clinton det klart at hun vil bli den neste presidenten i USA, dermed er løpet i gang, og nå kommer kjendisene fram for å støtte sin kandidater.

Liz Taylor toner flagg nå, og har gjort det klart at hun vil støtte Hillary med 2300 dollar, som er grensen for hvor mye en presidentkandidat kan motta i støtte fra en person.

- Jeg har bidratt til senator Clintons presidentkampanje fordi hun tenker selvstendig, sier Taylor via sin talsmann Dick Guttman, ifølge Associated Press (AP).

Gir en slant

Taylor sier hun stoler på Hillarys erfaring:

- Jeg liker måten hun tenker på. Hun har peiling, og er en smart leder med årevis erfaring fra myndigheter, diplomati og politikk, sier Taylor.

Hillary er populær hos flere stjerner, og ifølge Contactmusic er både Tom Hanks, Bette Midler og Reese Witherspoon tilhengere av demokraten.

Mens World Economic Forum i Davos i år inneholder vesentlig færre kjendiser enn det som har vært vanlig til nå, er kjendisstøtte fortsatt sentralt i presidentvalget i USA.

Fram mot valget i 2008 vil vi nå med jevne mellomrom få nyheter om nye stjerner som gir en slant til sin favorittkandidat, men foreløpig har det vært stille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer