Hvit lastebil etterlyst etter dødsfallet i Larvik

Observert ved funnstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser en hvit lastebil etter at ei kvinne ble funnet påkjørt og drept i Larvik om morgenen den 9. oktober.

To bilførere har forklart at de torsdag morgen kjørte etter en lastebil på riksvei 40 der den døde kvinnen ble funnet. De to vitnene ble liggende bak den hvite lastebilen inntil den foretok en kraftig oppbremsing.

Stedet for oppbremsingen er angitt å være ved funnstedet. Vitnene svingte utenom og kjørte forbi den hvite lastebilen som stanset på stedet.

Lastebilen blir beskrevet som en liten gammelhvit 7,5 tonns lastebil med kapell eller med skap og lasterampe bak. Det foreligger ikke opplysninger om bilmerke eller modell.

Politiet har tidligere gått ut med og oppfordret alle som kjørte på veistrekningen i det aktuelle tidsrommet, om å melde seg. Men ingen fører av en slik lastebil som er beskrevet i etterlysningen, har tatt kontakt med politiet. Også andre bilførere i området på det aktuelle tidspunktet har ikke meldt seg.

- Det er fremdeles ønskelig at trafikanter som befant seg på den aktuelle veistrekningen, tar kontakt, opplyser politiinspektør Magnar Pedersen.

(NTB)

Pål Terje Støtvig / SCANPIX
Pål Terje Støtvig / SCANPIX Vis mer
Hvit lastebil etterlyst etter dødsfallet i Larvik