Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvitt pulver til VG-redaktør

Sjefredaktøren Bernt Olufsens kontor avstengt etter pulverfunn i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Konvolutten med det hvite pulveret kom til VG-huset i Akersgata i Oslo i dag tidlig, skriver VG Nett. Politiet sjekker innholdet for miltbrannsmitte, men lignende pulverbrev den siste tiden har vist seg å være harmløse.

- Området som brevet har sirkulert i, blir avstengt. Tekniske etterforskere skal gjøre undersøkelser på stedet og analysere innholdet i brevet. Vi vil også vurdere om de som har vært i kontakt med brevet skal til legesjekk. Men det er ingen grunn til panikk. Alle de andre analysene som er gjort i forbindelse med disse anonyme pulverbrevene har vist at innholdet har vært ufarlig, sier oslopolitiets operative uteleder Erling Olstad til VG Nett.

Sjefredaktør Olufsen er for tiden på reise, og var ikke på kontoret da pulverbrevet kom.

- Jeg er orientert om funnet, men overlater til politiet å avgjøre om hva dette kan være, sier sjefredaktøren til sin nettutgave.

AVSPERRET: Deler av VG-bygget ble i dag sperret etter et pulverfunn på sjefredaktørens kontor. Foto: MORTEN ØVERBYE
AVSPERRET: Deler av VG-bygget ble i dag sperret etter et pulverfunn på sjefredaktørens kontor. Foto: MORTEN ØVERBYE Vis mer
Hvitt pulver til VG-redaktør
VAR IKKE PÅ KONTORET: Mistenkelig brev til VG-redaktør Bernt Olufsens kontor i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling