UJEVNT: Norske bilister klager ofte på dårlige veier i Norge. Heldigvis er det sjelden vi opplever slike hull i veien. Foto: ChinaFotoPress
UJEVNT: Norske bilister klager ofte på dårlige veier i Norge. Heldigvis er det sjelden vi opplever slike hull i veien. Foto: ChinaFotoPressVis mer

Hvor ble det av veien?

Kinesisk bilist fikk seg en overraskelse på motorveien. Hadde flaks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det er en kjent sak at man skal være en oppmerksom sjåfør, men her på berget slipper man som regel å se etter store hull i motorveien.

En kinesisk sjåfør ante fred og ingen fare, men fikk en brå stopp da bilen hans endte i et synkehull på en trafikkert motorvei utenfor Nanjing, melder Daily Mail ifølge Aftonbladet.

Bilen ble stående - perfekt - over det fire meter lange synkehullet, hvilende på fremre støtfanger og med bakhjulene trygt plassert på sikker asfalt. Føreren klatret uskadd ut av bilen og kunne puste lettet ut.

Motorveien utenfor Nanjing er ikke den eneste der det er utfordrene å kjøre i Kina. Sju andre hull er blitt oppdaget bare de siste to ukene.

- Det er sannsynligvis en feilkonstruksjon som er skyld i ulykken, sier en talsmann for veimyndighetene i Kina.

Det er kalkgrunn i området og det mistenkes at en underjordisk hule førte til at veien falt sammen.

I Guatemala by forsvant en hel fabrikk i et synkehull etter den regnfulle orkanen Agatha hadde herjet med byen. Hullet var 30 meter dypt og 20 meter bredt.