Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hvor er du, Tina?

STAVANGER (Dagbladet): Fire dager er gått siden Tina Jørgensen (20) forsvant. Mysteriet blir større og mer skremmende for hver time uten livstegn. Hvorfor skulle en pålitelig 20 år gammel omsorgsarbeider plutselig gå under jorda?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hele går pågikk letingen etter Tina, som forsvant sporløst under en bytur i Stavanger sentrum i helga. Nå frykter politiet at 20-åringen ikke lenger lever.

Ingen tegn

- Vi vet fortsatt ikke om hun er blitt utsatt for en ulykke eller noe kriminelt. Men vi etterforsker ut ifra det verst tenkelige tilfellet, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen ved Stavanger politidistrikt.

- Frykter dere at hun er død?

- Ja. Men vi håper jo på det motsatte.

«Skikkelig» er blant de første ordene venner og kjente bruker for å beskrive henne. En mindre uoverensstemmelse med kjæresten er langt fra nok til at hun skulle rømme, sier familien. Hadde hun hatt problemer, ville hun betrodd seg til minst ei av sine mange venninner.

Tina Jørgensen forsvant fra sin kjæreste, Trond Flaa, etter en tur på byen lørdag kveld. Tina forsvant i folkemassene bak drosjekøen på Skagenkaien innerst i Vågen. Da var klokka rundt 02.00, et tidspunkt hvor byen er full av folk.

Siden har ingen fått livstegn fra jenta som aldri tidligere har stukket av eller vært psykisk ustabil.

Fant ingenting

Leteaksjonen ble avblåst klokka 20.00 i går kveld. Da hadde politi, brannmenn, Røde Kors og andre frivillige brukt ti timer på å gjennomsøke store områder langs Stavangers havn. Dykkere, politibåt, hunder og redningshelikopter ble brukt for å lete i havnebassenget. Hjelpemannskaper og kollegene til Tinas kjæreste gikk manngard langs kaier og båthavner. Alt de fant, var tang og tare.

Politiet konsentrerte seg om den strekningen Tina sannsynligvis gikk den natta - hvis hun faktisk bestemte seg for å gå hjem. Dette er langt fra sikkert, men politiet hadde ingen andre steder å lete.

- Det er kommet inn en del tips, men ingen som har gitt oss klare holdepunkter i letingen, sier Knutsen.

Tina Jørgensen er savnet av kollegene på Vågedalen sykehjem der hun jobber. Hun uteblir fra trening og har forsvunnet fra barnet hun er tante til.

Ta kontakt

Et vitne så ei jente som liknet på den lyshårete 20-åringen i Verksalmenningen den natta. Kvinnen gikk mot Bybrua, på det som ville vært Tinas hjemvei. Andre mener å ha sett henne i andre landsdeler, blant annet i Oslo.

Politiet har avhørt en kar som gikk over Bybrua i 03-tida. Han hadde følge med en ukjent mann, som politiet nå ber om å melde seg. De ber også alle andre som kan ha opplysninger, om å ta kontakt.

Både familie, kjæreste og venner er overbevist om at hun ville ringt hvis noe var galt. De regner det som nærmest utelukket at hun skal ha tatt piratdrosje eller haiket.

Nå frykter de det verste.

SPORLØST FORSVUNNET: Tina Jørgensen (20) har ikke gitt livstegn fra seg på fire dager.
AVBLÅST: Leteaksjonen ble avblåst klokka 20.00 i går kveld, etter ti timer søk.