Hvor er Magnus?

Politiet har ingen spor i jakten på Magnus Stangeby Hasleto (19) som forsvant i Sandvika natt til lørdag. Bankkontoen hans skal ikke ha vært i bruk siden han forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I hele dag har politiet og 11 sporhunder lett etter 19-åringen som forsvant fra en fest på studentkroa på Handelshøyskolen BI i Sandvika natt til lørdag. Også helikopter og dykkere ble satt inn i søket. Men leteaksjonen har ikke brakt politiet nærmere løsningen på forsvinningsgåten.

Sjekket kontoen

Stangeby Hasleto var trolig på vei hjem til foreldrene da han forsvant. De bor rundt én kilometer fra festen han var på. I kveld trappet politiet ned søket, og er nå ute med to hunder. I morgen blir mannskap fra Røde Kors med på letingen.

- Den siste observasjonen er gjort ved 03.15-tida på fredag. Jeg kjenner ikke til at noen har sett ham etter det, sier vaktsjef Lasse Hagen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har sjekket mobiltelefonen til Stangeby Hasleto. Den var i bruk klokka 03.50. Det er siste spor etter 19-åringen. Bankkontoen hans er også sjekket, men den skal ikke ha vært i bruk siden han forsvan t.

Avhørt venner

Til tross for at Stangeby Hasleto har vært borte i fire dager, vil politiet ikke betegne forsvinningen som en kriminalsak.

- Vi vurderer dette fremdeles som en forsvinning, sier Hagen.

Det var 400 mennesker til stede på studentkroa, der 19-åringen var diskjockey. Ti av Stangeby Hasletos venner ble avhørt i går, uten at de kunne kaste lys over forsvinningen.

Stangeby Hasleto hadde på seg blå t-skjorte, mørke bukser og sorte sko da han forsvant. Han hadde en sort bag med flere hundre CD-plater.

FORSVUNNET: Magnus Stangeby Hasleto hadde på seg blå t-skjorte, mørke bukser og sorte sko da han forsvant. Han hadde en sort bag med flere hundre CD-plater.
SØKER: Hundefører Arve Holm og hunden Edvard søkte langs Sandvikselva. Magnus Stangeby Hasleto er fremdeles savnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer